Zafira

Ez az oldal egy Amerikai Staffordshire terrier kis kutyus-ról szól . Zafira a neve és nagyon szép nagy lány. :) Remélem tetszik majd az oldal.

Az amerikai staffordshire terrier bátor, kitartó, barátságos kutyafajta A családtagokkal szemben rendkívül figyelmes és odaadó.

Mozgásigény: Elég magas. Napi 1–3 óra edzés boldoggá teszi a kutyát.

Személyiség: Nagyon intelligens, bátor és magabiztos fajta. Magas fájdalomtűrő képességének köszönhetően ideális társ gyerekek számára. Mivel egy terrierről van szó, a kisebb háziállatokra zsákmányként tekinthet. Amstaff képzés Agressziót tanúsíthat azonos nemű kutyákkal szemben.

Szocializációs követelmények: A korai szocializáció igen fontos. Ez lehetővé teszi a kutyák számára, hogy kényes helyzetekben helyes döntést hozzanak.

Az ideális otthon: Ahol a kutyával sok időt tudnak tölteni. A kutya és a gazdi közötti kommunikáció és bizalom nagyon fontos eleme a nevelésnek.

Temperamentum: Az Amerikai Temperamentumot Tesztelő Társaság (American Temperament Test Society) minden évben több ezer kutya vérmérsékletét teszteli le. Az amerikai staffordshire terrier a legtöbb népszerű kutyafajtánál jobb eredményt ért el. A 83.9%-ával megelőzi a beaglet, bollie-t, dobermant és a cocker spánielt

Egézség és jólét:Az Amstaff kölyköket nem szabad elválasztani az anyjuktól egészen 8–10 hetes korukig. Várható élettartamuk 11-13 év, habár nem ritkák a 15-16 évet megért egyedek. Ez egy egészséges fajta viszonylag kevés jelentősebb egészségi problémákkal.

Általános megjelenés:Az amerikai staffordshire terrier nagy erő benyomását kelti, izmos de emellett meg kell őriznie fürgeségét, eleganciáját, élénkségét. Középméretű, erőteljes felépítésű kutya. Bátorsága közmondásos.

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 7
Tegnapi: 11
Heti: 26
Havi: 298
Össz.: 20 405

Látogatottság növelés
Oldal: Az amstaff tulajdonságai
Zafira - © 2008 - 2018 - zafiraa.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen weblap készítő egyszerű. Weboldalak létrehozására: Ingyen weblap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: stafford terrier tulajdonságai - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »